Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Konditorfaget - restaurant- og matfag vg3

2011, Pocket, Norsk Nynorsk

459,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka er ei lærebok for konditorfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne produsere bakervarer etter gjeldende kvalitetskrav, står sentralt i boka. Den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter, med kontrollpunkter og tiltak ved avvik i det praktiske arbeidet. Det er ingen oppskriftsbok, selv om basisoppskriftene er tatt med for å kunne dokumentere de forskjellige produksjonsmetodene. Flere oppskrifter finner du på nettstedet som hører til boka. Meningen er at innholdet skal gi deg, i samspill med lærer eller instruktør, impulser for å mestre de daglige arbeidsoppgavene, og at du skal ha utbytte av undervisningen. Komponenter: - Lærebok - Nettressurs Boka inneholder 13 hoveddeler. I tillegg finner du en liste med ordforklaringer. I starten av hver ny del finner du krav til måloppnåelse, som refererer til mål i læreplanen. Dermed kan du selv rette innsatsen mot de temaene som du trenger å arbeide mer med. For å kontrollere hvor du står, kan du prøve å løse oppgavene som ligger på nettet. Hans Heintzberger har mer enn 40 års nasjonal og internasjonal yrkeserfaring fra bakeri, konditori og storkjøkken. Han har vært faglærer i hotell- og næringsmiddelfag og har vært ansatt som daglig leder ved Opplæringskontoret for hotell- og næringsmiddelfag i Sogn og Fjordane. Han er i dag ansatt som fagkonsulent i Østfold fylkeskommune der han arbeider med tilrettelegging av fagopplæringen i bedrift.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Heintzberger, Hans (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    237
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    7. juli 2011
  • Varenummer

    9788245010312

Kundeanmeldelser

Frakt og levering