Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Konservering - industriell næringsmiddelproduksjon : VK1

2002, Pocket, Norsk Nynorsk

210,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hemmer, Ellen (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2002
  • Antall sider

    108
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258403958

Kundeanmeldelser

Frakt og levering