Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kosthald og livsstil - restaurant- og matfag vg1

2007, Pocket, Norsk Nynorsk
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek for seg sider ved kosthaldet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Ho fortel også om ernæring og kosthald hjå spesielle grupper og tek for seg tradisjonsmat, både frå Noreg og frå mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdanna næringsmiddelteknolog og har tileggsutdanning i anatomi og fysiologi. Ho har vore trainee i Tine og har hatt ulike stillingar i Gilde, mellom anna avdelingsleiar for salteri og hermetikk. Ho har også arbeidd ved Norconserv, og er no tilsett ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Hodne, Gunn Elin (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Kosthold og livsstil
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    153
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Varenummer

    9788245005219

Kundeanmeldelser

Frakt og levering