Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kvalitetssikring og internkontroll

2007, Pocket, Norsk Nynorsk

349,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka er skrevet for faget Kvalitetssikring og internkontroll, VK1 Industriell næringsmiddelproduksjon, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Boka vil også være til stor nytte for andre som studerer eller er interessert i kvalitetssikring og internkontroll, og de som arbeider i næringsmiddelbedrifter. Hovedemnene i boka: Kvalitet Kvalitetssikring Internkontroll IK-HMS IK-HMS-handbok IK-mat ISO 9000-serien Andre standarder Arbeidsmiljøloven (AML) Viktige lover og forskrifter Kritiske kontrollpunkter - HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) Svinn-, utbytte- og kontrollrutiner Soneinndeling Boka har et eget kapittel om HACCP og et eget kapittel om eksternt samarbeid. I tillegg er det oversikt over sentrale ord og uttrykk i IK-HMS-systemet. Det er oppgaver til alle kapitlene.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ringstad, John Urban (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    92
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258405891

Kundeanmeldelser

Frakt og levering