Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Matfag - restaurant- og matfag vg2

2008, Pocket, Norsk Nynorsk
På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka er ein del av eit læreverk for programområdet matfag innan restaurant- og matfag Vg2, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, til dømes hygiene, konservering, matkjemi, kvalitet og regelverk. Ho tek også for seg etikk og miljø, prosess, automasjon og måleteknikkar, og ho fortel litt om marknad og økonomi når det gjeld mat. Til boka er det også ei lærarrettleiing og interaktive læringsressursar på Internett. Per-Øystein Sandvin er hovudforfattar og redaktør for boka. Han er utdanna kokk og har vidareutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har brei arbeidserfaring, og har undervist i matfaga i den vidaregåande skolen, mellom anna ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Sandvin, Per-Øystein (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Matfag
  • Utgivelsesår

    2008
  • Antall sider

    366
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    1. aug. 2008
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788245006438

Kundeanmeldelser

Frakt og levering