Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Næringsmiddelhygiene - industriell næringsmiddelproduksjon

2007, Pocket, Norsk Nynorsk

320,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Lærebok i mikrobiologi og hygiene for videregående skole, passer for Vg2 Matfag. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Mikrobiologi og hygiene hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger hos fagoperatørene i næringsmiddelindustrien. God hygiene reduserer mikroorganismer og sikrer god kvalitet på produktene.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Aas, Jan (for) ; Børresen, Leif (for) ; Eliassen, Svein (for) ; Haugli, Marit (for) ; Larsen, Johs. (for) ; Mårteig, Thor (for) ; Børnes, Torill (ill)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    174
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258405839

Kundeanmeldelser

Frakt og levering