Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Næringsmiddelkjemi

2007, Pocket, Norsk Nynorsk

350,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Brænd, Bjørn (for) ; Haugli, Marit (for) ; Larsen, Johs. (for) ; Børnes, Torill (ill) ; Evar, Einar (ill)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    218
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258405860

Kundeanmeldelser

Frakt og levering