Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien

2000, Pocket, Norsk Nynorsk

449,-

Forhåndsbestilling - midlertidig tomt på lager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Produksjonshygiene

Boka er godkjent for faget produksjonshygiene ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk. Den vil også være til stor nytte for alle som arbeider i næringsmiddelbedrifter og med hygiene og mikrobiologi generelt.

Kunnskap om hygiene i næringsmiddelbedrifter er svært viktig av helsemessige, økonomiske og tekniske årsaker, og dette er et viktig utgangspunkt for læreboka. For å relatere teoristoffet til virkeligheten og konkretisere virkeligheten av faget er det flere eksempler på hendelser fra næringsmiddelbedrifter som har hatt mangelfyll hygiene.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Magnus, Christopher (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2000
  • Antall sider

    269
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Varenummer

    9788258404399

Kundeanmeldelser

Frakt og levering