Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Profesjonell matlaging

2007, Innbundet, Norsk Bokmål
Forhåndsbestilling - midlertidig tomt på lager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Innli, Kjell E. (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    646
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Varenummer

    9788258406003

Kundeanmeldelser

Frakt og levering