Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Serveringslære - hotell- og næringsmiddelfag

2002, Pocket, Norsk Bokmål

210,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir
grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere
og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i
dag formann i Norges servitørlaug.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Lund, Katharina Sandberg (for) ; Evar, Einar (ill) ; Sæterøy, John Arne (ill)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Serveringslære
  • Utgivelsesår

    2002
  • Antall sider

    122
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788258404542

Kundeanmeldelser

Frakt og levering