Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Trygg mat - hygiene og mikrobiologi

2006, Pocket, Norsk Bokmål

310,-

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Du som skal arbeide med mat må vite hva vi mener med trygg mat, god personlig hygiene og produksjonshygiene. Målet med boka er å lære hva som er viktig for at næringsmidlene vi arbeider med ikke blir helseskadelige og at ikke du selv eller andre blir smittet eller syk. Renslighet er et viktig stikkord. I alt arbeid med næringsmidler er det helt nødvendig å ha god hygiene. Lover og forskrifter som gjelder for næringsmiddelområdet handler om at vi ikke skal utsette oss selv eller andre for sykdom som skyldes mat eller drikke. Boka har fordypningsstoff, repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ljostveit, Karin (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2006
  • Antall sider

    132
  • Serienavn

    Restaurant- og matfag
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Utgave nr.

    2
  • Varenummer

    9788258405556

Kundeanmeldelser

Frakt og levering