Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Trygg mat, bransje og arbeidsliv - programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene

2022, Pocket, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen.

Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet.

Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget:

vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel)

vg2 kokk- og servitørfag

vg2 baker- og konditor nettressurs

vg2/3 Bakerboka

vg2/3 Konditorboka

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Andresen, Trond (for) ; Momrak-Haugan, Anne (for) ; Svendsen, Tonje Fossum (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2022
  • Antall sider

    277
  • Emnekategori

    Læremidler: yrkesfag
  • Kom i salg

    24. nov. 2022
  • Varenummer

    9788211045607

Kundeanmeldelser

Frakt og levering