Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Trygg mat, bransje og arbeidsliv - programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene

2022, Pocket, Norsk Nynorsk
På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Trygg mat, bransje og arbeidsliv rettar seg mot elevar som går vg1 restaurant- og matfag eller eitt av dei tre programområda på vg2 bakar og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandlar trygg mat, bransje og arbeidsliv i desse læreplanane. Boka er delt i to delar; ein om trygg mat og ein om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevane skal ære i løpet av dei to åra på skolen.

Stoffet er skrive i eit enkelt språk med mange relevante eksempel henta frå dei ulike yrka vg2-områda spring ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurar og fotografi. Både teoretiske og praktiske oppgåver er samla sist i kapitla. Fagomgrep er definert i margen, og kvart kapittel startar med ei kort oppsummering av det viktigaste innhaldet i kapitlet.

Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukast saman med andre læremiddel frå Fagbokforlaget:

vg1 restaurant og matfag

vg2 kokk- og servitørfag

vg2 baker- og konditor nettressurs

vg2/3 Bakerboka

vg2/3 Konditorboka

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Andresen, Trond (for) ; Momrak-Haugan, Anne (for) ; Svendsen, Tonje Fossum (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Trygg mat, bransje og arbeidsliv
  • Utgivelsesår

    2022
  • Antall sider

    277
  • Emnekategori

    Læremidler: yrkesfag
  • Kom i salg

    12. okt. 2022
  • Varenummer

    9788211046024

Kundeanmeldelser

Frakt og levering