Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Edgar Ludl - mesterkokk og matpionér

2019, Innbundet, Norsk Bokmål

399,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.

Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.

Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.

www.edgarludl.no

Anmeldelser av Edgar Ludl:

«Eg kan ikkje hugse å ha lese ei så interessant bok om mat og matkultur som denne boka om Edgar Ludl. Ein ting er at boka er innhaldsrik og har portrett av Ludl, mathistorie og oppskrifter. Boka fortel også om korleis ein innvandrar møtte den norske matku
- Norunn Askeland, Tidsskriftet KULT (nr. 2, 2020)

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Meen, Heidi (for) ; Renslebråten, Line (ill) ; Ludl, Edgar (med)
  • Forlag/Utgiver

    Heidi Meen
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2019
  • Antall sider

    257
  • Emnekategori

    Biografier: generelle, Kokebøker av kjente personer
  • Kom i salg

    30. okt. 2019
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788269164305

Kundeanmeldelser

Frakt og levering