Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kistepakta

E-bok
Bokmål
Kistepakta
Kistepakta
 • Innbinding: E-bok
 • Forfatter: R.R. Kile
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Kilden forl.
 • EAN: 9788269143706
 • Kom i salg: 6. des. 2018
 • Utgivelsesår: 2018
 • Filformat (E-bok): EPUB
Se flere produktegenskaper
210,-

Kjøp på nett

E-bok. Ingen angrerett. E-bøker overføres automatisk til Norlis app for iPhone/iPad og PocketBook-lesebrett med Norli-versjon. Android: Logg inn på Mine e-bøker og åpne e-bøker i foretrukket app for e-bøker.
Dette er den første boka i serien, Liber Mundi, en spenningsroman som foregår langt inn i fremtida et sted. Vår verden har brutt sammen i et Ragnarok av vold og ødeleggelser. Overlevende står skulder ved skulder i elendighet og bygger nye samfunn. Slik starter det nye år null. Det er veldige kamper mellom dem som kjemper for makt for seg selv, og dem som vil hindre en gjentagelse av katastrofen. Det blir laget en plan som skal forhindre at tragedien kan skje igjen. Den nye loven tuftes på planen og er lik for alle. Det lages ei kistepakt som en ekstra forsikring for at menneskeheten denne gang skal nå verdensmålet, ei jord som er gjennomtrengt av kjærlighet.
Det gjøres grep for å beskytte den skjøre gjenoppbygginga. En åttende verdensdel Konglomeratet, opprettes. Et kistevergekorps dannes og har sitt hovedsete der. Syv kister voktes av syv kistevoktere. En kistebærer fødes inn i en kistevokterfamilie. Kistebærere har en viktig rolle å fylle i sin samtid. Bokas hovedperson er Reikin Jernstein. Hans far er kistevokter. Hendelser eskalerer. Plutselig befinner Reikin seg i sentrum av begivenhetene.Han oppdager en død mann i et tre og melder fra til folkevernet. Da de kommer er liket borte. Han utsettes for et mordforsøk. Verden slik han kjenner den blir aldri den samme igjen. Han kastes ut i en runddans av dyptgripende hendelser.
Unn deg litt spenning. Du er velkommen til å bli med på et halsbrekkende eventyr.
Flere av samme forfatter
 1. Alene
  R.R. Kile Alene
  Tilbudspris 184,- Ordinær pris 210,-
  På lager
  E-bok