Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Pyramidemysteriet

Innbundet
Bokmål
Blålys (1)
Pyramidemysteriet
Pyramidemysteriet
 • Innbinding: Innbundet
 • Antall sider: 150
 • Forfatter: Hanne Kristin Rohde
 • Språk: Bokmål
 • Forlag/Utgiver: Kagge forlag
 • Nivå: 9-12
 • Serienavn: Blålys (1)
 • EAN: 9788248923350
 • Kom i salg: 28. jan. 2019
 • Utgivelsesår: 2019
 • Andre medvirkende: Rohde, Hanne Kristin (for)
 • Utgave nr.: 1
 • Emnekategori: Skjønnlitteratur for barn og ungdom: krim og mysterier
Se flere produktegenskaper
Tilbudspris 174,- Ordinær pris 199,-

Format

Hent i butikk

Sjekk beholdning i din bokhandel.

Reserver, vent på SMS og hent om en time.

Kjøp på nett

Sendes normalt innen 1-4 virkedager

«I Blålysserien møter du Astrid og Yusuf som går i 8. klasse på Nordberg skole i Oslo. Astrid er en helt vanlig jente, som trives greit på skolen, men det blir enda bedre da Yusuf begynner i klassen. Han kommer fra Egypt, har bodd i Norge siden han var 7 år, og Astrid synes at han er innmari spennende.

I Pyramidemysteriet blir hesten til Astrid veldig syk, den holder på å dø, og det viser seg at den har fått i seg narkotika. Hvem hater hesten hennes så mye at den må dø? Eller er det Astrid noen ikke liker? Astrid og Yusuf bestemmer seg for å ta saken. De drar til stallen og begynner å samle bevis. Boka er starten på deres vennskap - kan det tenkes at de blir kjærester? En ting er sikkert: De blir skolens kuleste detektivpar! Kanskje de til og med er smartere enn politiet? Og tenk om du også klarer å løse mysteriet før dem?

Lag deg en fin lesestund, da.»

- Hanne Kristin Rohde, september 2019

Astrid våkner av et blått blink i rommet. Det er midt på natten. Hun aner plutselig at noe er fryktelig galt med hesten Rocky, og tvinger pappaen til å kjøre henne til stallen i Maridalen. Astrid er 13 år og går i 8. klasse på Nordberg skole i Oslo. Hun bor alene sammen med pappaen sin, som jobber som advokat, mens mammaen er lege og på oppdrag i utlandet. På skolen har Astrid nettopp blitt kjent med Yusuf, en ny gutt i klassen, som hun liker veldig godt. I stallen finner de Rocky dødssyk uten at dyrlegen forstår hva som egentlig feiler ham. Har noen skadet hesten? I så fall - hvorfor? Astrid og Yusuf begynner å undersøke hva har skjedd på gården og samler bevis. Snart er de på sporet av langt farligere kriminalitet enn de først hadde trodd. De to vennene tar store sjanser - alt for å oppklare mysteriet. Pyramidemysteriet er den første boken i Hanne Kristin Rohdes nye spenningsserie, for jenter og gutter 10-12 år.

×

Finn bokhandelen du ønsker å hente i:

Loading...

eller

Velg Norli bokhandel:
×

Varen er dessverre ikke tilgjengelig i noen av våre bokhandler.

Klikk & Hent

Finn bokhandelen du ønsker å hente i

Loading...
Tilbake ×

Hent i bokhandel

Loading...

Adresse

Åpningstider

Vi holder av varen for deg i 2 virkedager.

×

Takk for din klikk og hent-ordre!

Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt. Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen – normalt innen 1 time i åpningstiden. Varen må hentes innen to virkedager.

Adresse:

By:

Postnummer:

Telefonnummer:

Åpningstider:

×

Butikker nærmest din lokasjon:

Loading...