Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Sodd - i bøtter og spann

2016, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
En kulturhistorisk matbok om Norges glemte nasjonalrett. Dette er noe langt mer enn regional mat fra Trøndelag. Soddtradisjoner finnes over hele landet.Sodd er Norges nasjonalrett. Vi har bare glemt det. Sodd er faktisk beskrevet iHåkon den godes saga fra 1200-tallet. Trellen åt sodd, bonden åt sodd, kongenfikk det servert. Ja, i nyere tid har selv keisere kunnet nyte sodd. Men noe har skjedd på veien. Rustikk og folkelig fattigmannskost er nå blitt festmat og bryllupsmat.Yngve Kvistad (født 1964) er journalist og forfatter og mangeårig kulturmedarbeider og teaterkritiker i VG, der han i dag er kommentator i leder- og kommentaravdelingen. Kvistad har også jobbet som journalist i London ogNew York. Han har skrevet og redigert flere bøker; i 2014 utgav han Sicilia.En dannelsesreise.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Kvistad, Yngve (for) ; Kirknes, Magnar (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    230
  • Emnekategori

    Matretter: supper og forretter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    7. okt. 2016
  • Nivå

    Voksen
  • EAN

    9788251682237

Kundeanmeldelser

Frakt og levering