Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Vår norske mathistorie - maten som formet oss

2025, E-bok, Norsk Bokmål
E-bok

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).

Norgeshistorie slik du aldri før har lest den! Vår norske mathistorie er fortellingen om maten som har formet oss - og nasjonen. Den handler om overflod og nød, om kreativitet og til dels nokså ekstrem ressursutnyttelse. Andreas Viestad tar oss med på en reise gjennom tiden, fra den første rakfisken for 10 000 år siden, til Grandiosaens debut i 1980. På velskrevet og inspirerende vis løfter han frem våre unike smaker, retter og tradisjoner - både dem som er i ferd med å forsvinne, og dem vi fremdeles holder kjær. Boka inneholder et utvalg av Viestads beste oppskrifter, slik at vi sammen kan bevare og holde Vår norske mathistorie i live.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Forlag/Utgiver

    Kagge
  • Format

    E-bok
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2025
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc., Sosial- og kulturhistorie
  • Kom i salg

    21. okt. 2025
  • Varenummer

    9788248940890

Kundeanmeldelser

Frakt og levering