Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Julemat

2018, Innbundet, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Gjør deg klar til juleforberedelser, en velsmakende jul og fantastisk nyttårsfest!
Velkommen til adventtidens og julens godsaker. Gløgg, lussekatter, marsipan, juleribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, sild, hummer og nyttårskalkun som blir aller best når man har lagd det selv, enten på tradisjonelt vis eller med ny vri. En julebok for alle generasjoner fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler.

Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingerid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Viestad, Andreas (for) ; Randem, Mette ()
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2018
  • Antall sider

    159
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker av kjente personer
  • Kom i salg

    17. okt. 2018
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202610005

Kundeanmeldelser

Frakt og levering