Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Boller og brøk - kjøkkenet som nøkkel til kunnskap

2003, Innbundet, Norsk Bokmål

240,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Hovedtanken bak boken er at man lærer best i en helhetlig kontekst gjennom praktisk arbeid. Boken inneholder undervisningsopplegg med utgangspunkt i mat, men det faglige fokuset kan være på alle skolens fag. Særlig basisfagene norsk og matematikk er grundig behandlet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Bjørkvold, Tuva (for)
  • Forlag/Utgiver

    Freidig Forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2003
  • Antall sider

    156
  • Emnekategori

    Læremidler
  • Utgave nr.

    1
  • Varenummer

    9788299169493

Kundeanmeldelser

Frakt og levering