Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kokk- og servitørfag - restaurant- og matfag vg2

2008, Pocket, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 2-5 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka er en del av et læreverk for programområdet kokk- og servitørfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Den tar for seg tema som er viktige for alle som skal tilberede eller servere mat, for eksempel mikrobiologi og hygiene, kvalitet og regelverk, kosthold, ernæring og helse. Den tar også for seg etikk og miljø, marked, økonomi og service, og den forteller litt om drikkevarer og om tradisjon og trender når det gjelder mat. Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Sandvin, Per-Øystein (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Kokk- og servitørfag
  • Utgivelsesår

    2008
  • Antall sider

    534
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    3. sep. 2008
  • Utgave nr.

    6
  • Varenummer

    9788245006469

Kundeanmeldelser

Frakt og levering