Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kokk- og servitørfag - lærebok for vg2

2023, Pocket, Norsk Nynorsk
På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar.

For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg:

nettressursen Kokk- og servitørfag vg2

boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv

Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Andresen, Trond (for) ; Sandvin, Per-Øystein (for) ; Toresen, Mathias (for)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Kokk- og servitørfag
  • Utgivelsesår

    2023
  • Antall sider

    239
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    11. okt. 2023
  • Varenummer

    9788211047120

Kundeanmeldelser

Frakt og levering