Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Matfag - restaurant- og matfag vg2

2008, Pocket, Norsk Bokmål
På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Boka er en del av et læreverk for programområdet matfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boka tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, konservering, matkjemi, kvalitet og regelverk. Den tar også for seg etikk og miljø, prosess, automasjon og måleteknikker, og den forteller litt om marked og økonomi når det gjelder mat. Til boka er det også en lærerveiledning og interaktive læringsressurser på Internett. Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Sandvin, Per-Øystein (red)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Matfag
  • Utgivelsesår

    2008
  • Antall sider

    366
  • Emnekategori

    Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
  • Kom i salg

    1. aug. 2008
  • Utgave nr.

    4
  • Varenummer

    9788245006421

Kundeanmeldelser

Frakt og levering