Spillene som samler familien

Disse underholdende spillene passer vel så godt for unge som for voksne. Ikke bare er de lette å lære, de byr også på mange timer med moro rundt bordet.


Monopol

Spillklassikeren i oppdatert versjon, med nytt design og en helt ny spillebrikke. Kjøp, bygg og bli en eiendomsmagnat – eller tap alt og gå rett i fengsel.

For 2-8 spillere, fra 8 år.


Tokyo Highway

«Gøy spill for hele familien. [...] Enkelt å lære og passer for de fleste.» – TV2 Hjelper Deg (terningkast 5)

I dette originale familiespillet gjelder det å bygge en motorvei og plassere sine biler i den japanske storbyen. Første spiller som klarer å plassere alle bilene sine på veien er vinneren. Her kreves det både balanse i fingertuppene og kreativ bygningsstrategi.

For 2-4 spillere, fra 8 år.


Ryktet Går...

Terningkast 6 i VG og kåret til "Årets Selskapsspill" i 2015. Denne hviskeleken på papir har blitt en moderne selskapsspillklassiker. Hvor lenge klarer dere å gjette og tegne riktig?

For 4-8 spillere, fra 8 år.


Vil Du Vedde?

Dette artige spillet får alle i bevegelse, med et stort utvalg morsomme fysiske og mentale oppgaver. Vil du vedde på om jeg klarer det?

For 3-6 spillere, fra 8 år.


Den Forsvunne Diamanten

I denne spillklassikeren legger du ut på en episk reise gjennom Afrika på jakt etter en legendarisk diamant. Men vær på vakt, når som helst kan røvere, beduiner og pirater slå til. 

For 2-5 spillere, fra 7 år.


Ticket To Ride Europe

Den populære Ticket to Ride-serien suser videre, og denne gangen er det rutenettet i Europa anno 1901 som skal erobres. Bygg jernbaneruter, nettverk og stasjoner, og bli kontinentets nye jernbanebaron.

For 2 til 5 spillere, fra 8 år.

Allerede spilt deg gjennom disse? Her finner du flere familiespill.