GRATIS frakt på alle varer ut oktober! Les mer her

Spillmoro for to

Noen ganger er én motspiller alt man trenger for å ha det gøy. Her er noen av våre favorittspill som kan spilles av to spillere.


Magic Maze

«Et hektisk samarbeidsspill, som oppleves som friskt og nyskapende.» – TV2 Hjelper Deg (terningkast 6)

Magic Maze er et kritikerrost, originalt og morsomt samarbeidsspill hvor en trollmann, en barbar, en alv og en dverg blir frastjålet sine eiendeler og må plyndre det lokale kjøpesenteret.

Test samarbeidsevnene deres og hjelp våre helter med å utforske kjøpesenteret, utføre tyveriet og unnslippe vaktene.

For 1-8 spillere, fra 8 år.


Sjakksett I Tre

Flott sjakksett med brikker i tre. Spillbrettet er sammenleggbart, og måler 40 x 40 cm ferdig utslått.

Kongehøyde er 75 mm.


Mastermind

Det klassiske kodeknekkerspillet hvor du med logikk (og litt flaks) skal gjette motstanderens fargekode med færrest mulige forsøk.

Fargebrikkene kan enkelt oppbevares i spillet.

For 2 til 5 spillere, fra 8 år.


Kingdomino

Som konge er det din jobb å skape det mest fantastiske kongeriket, bestående av innsjøer fjell, slettelandskaper og åkre. Men motspillerne dine konkurrerer om de samme brikkene!

Kingdominio ble kåret til Årets Familiespill 2017.

For 2-4 spillere, fra 8 år.


Sequence

Denne bestselgeren er et brettspill og kortspill i ett, og her trengs det både taktikk og flaks for å lykkes. Spillerne har hver sin serie med kort som benyttes til å få brikker ut på brettet, og førstemann til å få fem brikker på rad – en sequence – har vunnet.

For 2-12 spillere, fra 6 år.


Azul

Kåret til Årets familiespill i 2018.

I et av de lekreste spillene på markedet inntar spillerne rollen som kunstnere som dekorerer veggene i Royal Palace of Evora. Ved å trekke de riktige brikkene og stilene kan de flinkeste kunstnerne planlegge fremover for å maksimere kunstverket sitt (for ikke å snakke om poengsummen!), samtidig som de passer på at de ikke sløser med ressursene underveis.

For 2-4 spillere, fra 8 år.


Mexican Train

En morsom og original vri på det klassiske dominospillet.

Bygg ut ditt eget dominotog eller legg brikker til gruppens felles rekke – the Mexican Train. Førstemann til å kvitte seg med brikkene vinner spillet.•• Inneholder høykvalitets dominobrikker og artige togbrikker.••

For 2-8 spillere, fra 7 år.


Backgammon

Klassiske Backgammon i serien Classic Games.

Inneholder 30 lyse og mørke spillbrikker i tre. Sammenleggbart spillbrett i tykk papp av god kvalitet. 36,5 x 36,5 cm.

For 2 spillere, fra 6 år.


Carcassonne

Dette engasjerende strategispillet har vunnet en rekke priser og blitt en moderne klassiker.

Bygg ut landet rundt Carcassonne og skap byer, veier, åkerlapper og klostre ved å hjelp av landbrikker. I tillegg kan din følgesvenn innta rollen som røver, bonde, ridder eller munk i din jakt på poeng.

For 2-5 spillere, fra 8 år.


Rummy

Rummy er et klassisk brikkespill som byr på god hjernetrim for hele familien.

Hver spiller har brikker som representerer spillekort på sin spillebrikkeholder og forsøker å legge serier av disse på bordet. Den spilleren som først har tømt sin spillebrikkeholder vinner. Supert for å lære barna tallforståelse. 

For 2-4 spillere, fra 6 år.


Splendor

I dette brettspillet inntar du rollen som juvelkjøpmann i renessansen. Du må kjøpe gruver, transportmidler og håndverkere som kan foredle råedelstener til verdifulle juveler. Med stigende ry vil du tiltrekke deg de rike og mektige, og score prestisjepoeng.

For 2-4 spillere, fra 10 år.


Skip-Bo

Fra skaperne av UNO kommer dette morsomme sekvensspillet.

Spillerne må bruke kløkt og strategi for å bygge rekker av stigende tall til de er tomme for kort. Og har du flaks får du spesialkort som kan brukes som ethvert tall. Første spiller som får lagt ned alle sine kort vinner runden!

For 2-6 spillere, fra 7 år.