5 spill for 18+

Fem brettspill som passer best når mørket har senket seg og de minste har gått til sengs. Grove, drøye, politisk ukorrekte – og veldig morsomme.


Politisk Ukorrekt

Har du lett for å bli krenket? Da er ikke dette spillet for deg.

I dette spillfenomenet, inspirert av det populære amerikanske spillet Cards Against Humanity, handler det om å skape mest mulig humor ved å lage drøye setninger ved hjelp av ulike kort. Garantert langt over streken!

For 4-12 spillere, fra 18 år.


Hold Masken - Voksen

Spillet hvor du taper om du ler.

Prøv å få dine venner til å le ved å fortelle vitser eller gjenskape komiske situasjoner, mens du har på latterlige parykker eller andre rekvisitter.

Innhold: 2 parykker, 300 vitsekort, 150 fremføringskort, 3 barter, 3 skjegg og 3 briller, 1 spinner.

For 2-8 spillere, fra 18 år.


Ryktet Går... After Dark

Voksenutgave av den populære hviskeleken på papir.

Alt er mer spennende etter mørkets frembrudd, og i dette spillet settes fantasien virkelig på prøve. Og hvem vet, kanskje det avsløres noen skjulte fantasier rundt bordet?

For 4-8 spillere, fra 18 år.


Stor I Kjeften 18+

Latter og galskap for voksne som ikke er pripne.

Du skal forsøke å uttale frasene som står på kortene, men munnstykket gjør det umulig å lukke munnen. Vær forberedt på moro, misforståelser og saftige overraskelser i dette absurde partyspillet.

For 2-6 spillere, fra 18 år.


Cards Against Humanity - Engelsk utgave

Cards Against Humanity – med undertittelen A Party Game For Horrible People – er det upassende selskapsspillet som har tatt verden med storm.

En spiller velger et kort med spørsmål, og spillerne skal velge ut et svar blant sine ti kort. Det groveste, drøyeste, mest politisk ukorrekte svaret vinner runden.

For 4-20 spillere, fra 18 år. Engelsk utgave.